دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۶
دانشمندان علوم اعصاب معتقدند که اگر دچار فراموشی هستید این پنج فعالیت را برای بهبود حافظه و یادآوری بهتر رویدادها انجام دهید.

به گزارش آوای خزر، بر اساس تحقیقات جدید، محققان پیشنهاد می‌کنند که اگر در فعالیت‌های روزانه دچار فراموشی می‌شوید و دائما رویدادها را از یاد می‌برید بهتر است از تکنیک‌های زیر جهت کنترل و بهبود حافظه خود بهره‌مند شوید.

۱. به عقب راه بروید

دانشمندان علوم اعصاب حتی نمی‌توانند توضیح دهند که چرا به عقب راه رفتن موثر است. به گفته پژوهشگران، یک نظریه این است که مغز خاطرات را به صورت مکانی سازماندهی می‌کند، بنابراین ایجاد یک تجربه نادر مانند راه رفتن به عقب منجر به ذخیره متفاوت خاطرات می‌شود.

۲. میوه و سبزیجات بخورید

نتایج پژوهش‌های محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد نشان داد که ارتباطی بین رژیم غذایی و حافظه وجود دارد. به طور خاص، خوردن بیشتر سبزیجات و میوه‌ها و حتی آبمیوه، و به طور ‌ویژه مصرف بالای سبزیجات نارنجی تیره، سبزیجات قرمز، سبزی‌های برگدار و انواع مختلف میوه‌های توت، با از دست دادن حافظه کمتر در آینده مرتبط هستند.

گفتنی است که دانشمندان معتقدند که مصرف سبزیجات در جوانی بیشترین اهمیت را دارد. به عبارت دیگر، نمی‌توانید ۵۰ یا ۶۰ سال با غذای ناسالم زندگی کنید و سپس با سه برابر کردن مصرف سبزیجات در سال‌های آخر زندگی، ضعف حافظه را جبران کنید.

۳. نور بیشتری دریافت کنید

یک مطالعه آزمایشگاهی در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داد که کار در محیطی با نور کم می‌تواند ساختار مغز را تغییر داده و به توانایی فرد برای به خاطر سپردن و یادگیری آسیب برساند. به گفته محققان تئوری‌های عصبی-بیولوژیکی نشان می‌دهد که چرا اطمینان از داشتن نور کافی در محل کار بسیار مهم است.

۴. در بخشی از ساعات روز غذا نخورید

نتایج یک مطالعه سه ماهه از کینگز کالج لندن نشان داد که روزه‌داری و یا اصلاحا غذا نخوردن برای بخشی از روز می‌تواند عملکرد حافظه موش‌های آزمایشگاهی را بهبود بخشد. بر این اساس یافته‌های این مطالعه مشخص شد که رژیم غذایی متناوب حافظه بلندمدت را بهبود بخشیده و همچنین ژن‌های Klotho و نوروژنز را تنظیم می‌کند.

۵. نگران نباشید

دانشمندان علوم اعصاب در کالج ترینیتی دریافتند که فراموشی ارتباط مستقیمی با ناتوانی در دسترسی به خاطرات دارد، برخلاف اینکه آیا خاطرات هنوز به طور فیزیکی در مغز ذخیره شده‌اند یا خیر.

در حالی که ممکن است این موضوع یک تمایز خاص به نظر برسد، محققان می‌گویند که ممکن است امری کاملاً مثبت باشد. توصیه می‌شود خاطرات مهم خود را با چک لیست‌ها، تقویم‌ها و ابزارهای دیگر تقویت کنید. فراموش کردن برخی چیزها به این معنی نیست که شما پیر شده یا از از دست دادن حافظه رنج می‌برید./سینا پرس

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: